Kit Digital / Digital Toolkit (DTK)

Aconsegueix fins a 12.000 € per digitalitzar la teva empresa.
Subvenció a fons perdut.

PDF  info oficial GALILEU.net - Kit Digital

Què és el Kit Digital? 

Els Fons Europeus Next Generation tenen l’objectiu d’impulsar la recuperació i el creixement econòmic de les empreses d’Europa.

El Kit Digital és un programa d’ajudes econòmiques per a la digitalització de les pimes i els autònoms subvencionat a fons perdut pels fons europeus Next Generation.

El propòsit d’aquestes ajudes és subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital.

El Kit Digital té un pressupost assignat de 3.000 milions d’euros en ajudes.

Qui el pot demanar? 

El poden demanar totes les petites empreses de fins a 49 treballadors, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci i que facturin menys de 10 millions d’euros anuals.

Si compleixes les condicions establertes a les bases de la convocatòria de l'ajuda del Kit Digital, podràs disposar d'un bo digital que et permetrà accedir a les solucions de digitalització.

A què ho puc destinar? 

L'import màxim del bo, es detalla en aquesta taula, i dependrà de la mida de la teva empresa:
Beneficiaris Imports bo digital
Segment I
Petites empreses d'entre 10 i menys de 50 empleats
12.000 €
Segment II
Petites empreses o Microempreses d'entre 3 i menys de 10 empleats
6.000 €
Segment III
Petites empreses o Microempreses d'entre 1 i menys de 3 empleats i persones en situació d'autoocupació
2.000 €
Podreu triar les solucions digitalitzadores del Kit Digital que millor s'adaptin a les necessitats del vostre negoci. Son les següents:

Vull sol·licitar el Kit Digital 

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu per parlar sobre el KitDigital.cat i com el podem aplicar a la teva empresa per a impulsar el negoci.
Dades de contacte Dades de l'empresa
Política de protecció de dades de Galileu.net

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de Galileu.net amb CIF B17585845 i domicili social situat al carrer Migdia, 37, 5è C2, 17002 Girona, amb la finalitat d'atendre les vostres consultes. En compliment amb la normativa vigent, Galileu.net informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats anteriorment. Us informem que el tractament de les vostres dades està legitimat pel vostre consentiment.
Galileu.net informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que Galileu.net es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
Alhora, us informem que podeu contactar amb el delegat de Protecció de Dades, adreçant-vos per escrit a l'adreça de correu info@galileu.net.
D'acord amb els drets que us confereix la normativa vigent en protecció de dades podreu exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les vostres dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d'aquests, dirigint la vostra petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@galileu.net.
Podrà adreçar-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
Demostra que no ets un robot.
Introdueix les lletres i números que vegis al quadre.
Si ho feu, evitareu que els programes automàtics abusin d'aquest formulari.
Enviar sol·licitud
Enviant la seva sol·licitud...
La seva sol·licitud ha estat enviada correctament.
Ben aviat contactarem amb vostè.
Moltes gràcies.